Renault Captur rakkaudesta autoiluun

 • Täys-LED ajovalot aina vakiona
 • Reilusti aikaisempaa isompi
 • Muunneltava suuri tavaratila, jopa 536 l
 • Iso muokattavissa oleva kosketusnäyttö ja mittaristo

alk. 22 590 € 

Katso varastomme Renault Captur -mallit

Nyt talvirenkaat 299 €

Korko 0 % koko Renault-mallistoon

 • Korko 0 %
 • Perustamiskulu 190 
 • Käsittelymaksu 9 €/erä
 • Rahoitusaika 72 kk
 • Yhteistyössä DNB Auto Finance Oy
 • Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.12.2021 asti

   

  TCe 90 Zen 22 490 €

  LADATTAVA HYBRID AUTOMAATTI E-TECH Plug-in hybrid Zen 29 990 €


  Malliston WLTP CO2 -päästöt 134-142 g/km, yhd. kulutus 5,9-6,3 l/100 km. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. 

  Renault Captur Plug-in lataushybridi - Anna sähkön liikuttaa

  Tule koeajolle! 

  Sporttisen katumaasturin tyylikkyys on linjassa sen tarjoaman huipputeknologian kanssa. Renault Captur Plug-in lataushybridissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto.

  Lähdet liikkeelle aina sähköllä ja ajat sillä 50 km, kaupungissa jopa 63 km. Latausaika 3–6 h latauspisteestä riippuen. Myös ladatun virran loputtua Captur E-TECH lataushybridi toimii kuten itselataava hybridi. 

  Ajomukavuuttasi lisäävät optimaalinen takajousitus, yhdellä polkimella ajaminen sekä viihtyisät sisätilat. Intens-varustetasolla teet autoilustasi ainutlaatuisen elämyksen. 

  Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. 


  Huolto- ja huolenpitosopimukset  

  Lisää huolettomuutta auton omistamiseen. Kysy myyjältä myös Renaultin huolto- ja huolenpitosopimuksista!

  -----------------------

  Uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu uusi Renault Captur nousee luokkansa huipulle – eikä suotta. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään ja sisustusta on muutettu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit ja tehokkaat moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

  Captur on luokkansa eniten myyty automalli kotimaansa Ranskan lisäksi koko Euroopassa. Menestyäkseen tässä luokassa auton on täytettävä asiakkaan monipuoliset odotukset. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: kasvanutta säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille ja vakiovarusteita autossa on runsaasti. Saatavissa olevat sisätilan valaistukset ja puhelimen lataustaso sekä liikuteltava takapenkki vakiona ovat esimerkkeja Capturin erinomaisuudesta mukavaan autoiluun.

  Ajomukavuus, laadukas viimeistely ja uusi teknologia vaikuttavat sinuunkin.
  Tilava matkustamo, jossa on pehmeät materiaaliratkaisut ja laadukas viimeistely vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Alustarakenne on suunniteltu täysin uudestaan, jonka myötä ajettavuus on erittäin miellyttävää, kallistelut vähäisiä ja matkustumukavuus viimeistellään ensiluokkaisella iskunvaimennuksella. Korkeasta maavarasta huolimatta jyrkemmät mutkatkin taittuvat ilman ylimääräistä kallistelua. Täys-LED Pure Vision -etuvalot ja C:n muotoiset LED-päiväajovalot antavat viimeisen silauksen täysin uuden Capturin koetulle laadulle.

  Tule koeajamaan ja totea itse!

  ----------------

  Katso kaikki ajankohtaiset kampanjamme.

  Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. 

  Yhteystiedot


  Edustamamme merkit