ARTON AUTO 30v!

Voita Hyundai i20 -henkilöauto!


ARTON AUTO OY TÄYTTÄÄ 30 VUOTTA!

Juhlavuoden kunniaksi arvomme Hyundai i20 -henkilöauton, kun Facebook-sivuillamme ylittyy 30 000 tykkääjän raja!

Osallistu kilpailuun täällä: https://www.facebook.com/ArtonAutoOy/


VOITA AUTO! FACEBOOK-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla Arton Auto Oy:n Voita auto! -arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity millään tavalla Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.

 

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää Arton Auto Oy, Y-tunnus: 0796305-3, Kaupparaitti 17, 66440 Tervajoki, puh 010 5044 395 (jäljempänä Järjestäjä).

KAMPANJA-AIKA

Arvontaan voi osallistua 22.2.2019 alkaen. Kampanja-aika päättyy 28.7.2019. Kaikki Arton Auton Facebook-sivuista kampanjan aikana  tykänneet osallistuvat arvontaan, vaikka 30 000 tykkääjän raja ylitettäisiin ennen kampanja-ajan päättymistä.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, poislukien Järjestäjän työntekijät ja muiden tämän kampanjan toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Voittajaan tulee voida ottaa yhteyttä Facebookin yksityisviestillä.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Järjestäjän Facebook-sivusta sekä kommentoimalla arvontapostaukseen, joka on julkaistu 22.2.2019 Järjestäjän Facebook-sivulla. Arvontapostauksessa ilmoitetun päättymisajankohdan jälkeen kirjoitettuja kommentteja tai kommentteja, jotka rikkovat näitä sääntöjä ei lasketa mukaan arvontaan. Järjestäjällä on oikeus poistaa asiattomat kommentit. Arvontaan osallistuminen on ilmaista, eikä se edellytä tuotteen tai palvelun ostamista tai markkinointiluvan antamista.

PALKINTO JA ARPAJAISVERO

Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1 kpl) Hyundai i20 Hatchback 1.2 MPI 75hv 5MT Comfort -henkilöauto, väri Polar White. Järjestäjä käyttää autoa luovutushetkeen saakka esittely- ja markkinointitarkoituksiin, palkinnon arvioitu arvo luovutushetkellä noin 12 000 €. Auton varusteisiin kuuluvat kesä- ja talvirenkaat vanteineen. Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

ARVONNAN SUORITTAMINEN JA PALKINNON LUOVUTUS

Arvonta suoritetaan, jos Järjestäjän Facebook-sivulla on 30 000 tykkääjää 28.7.2019 mennessä. Kaikki kampanja-aikana Järjestäjän FB-sivuista tykänneet osallistuvat auton arvontaan. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada tavoitettua seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan päättymisestä, on Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja. Tällöin oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Korvaavaa voittajaa koskevat samat säännöt kuin alkuperäistäkin voittajaa. Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle.  

Palkinto tulee noutaa Järjestäjän liiketiloista Tervajoelta 11.8.2019 (30v-juhlanäyttely). Palkintona oleva auto luovutetaan voittajalle arvontamateriaaleissa esiintyvän kuvan mukaisena. Voittaja vastaa itse kaikista palkinnon noutamiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon luovutus kuvataan. Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen, että hänen nimensä ja palkinnon luovutuskuva voidaan julkaista ilman eri korvausta Järjestäjän internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeessä ja muissa Järjestäjän käyttämissä medioissa.

JÄRJESTÄJÄN JA VOITTAJAN VASTUUT

Osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä Järjestäjän yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjä ei vastaa arvontapalkinnon tai sen käyttämisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Järjestäjän vastuu ei voi millään perusteella ylittää arvonnan palkinnon määrää tai arvoa.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten matkakuluista, veroista, vakuutusmaksuista, majoitus- tai muista kuluista.

MUUT EHDOT

Tämän arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen arvontaan hylätä ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli arvonnan viestintämateriaaleissa, joissa kampanjasta on viestitty, löytyy jokin virhe, kampanjan järjestäjä, yhteistyökumppanit, myymälät tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista. Kampanjan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin virhetilanteiden ilmetessä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Edustamamme merkit