Stepway 10 -juhlamallit

Dacian 10 vuotta Suomessa -juhlavuoden kunniaksi nyt myynnissä näyttävä ja käytännöllinen Stepway 10 -juhlamallisto, jossa peruutuskamera tulee asennettuna kaupan päälle – Etusi n. 400 euroa! Lisäksi saatavilla edullinen ja joustava Dacia-rahoitus, johon saat halutessasi 6 kk lyhennysvapaan jakson.*


Stepway 10 -juhlamalleissa on erittäin kattava vakiovarustelu: edulliseen hintaan sisältyy mm.: ilmastointi, vakionopeudensäädin, helppokäyttöinen suomenkielinen MediaNav-multimedia ja -navigointijärjestelmä, miellyttävän tuntuinen Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, tyylikkäät muotovanteet ja peruutustutka sekä peruutuskamera, jotka helpottavat sekä pysäköintiä että peruuttamista. Kuten kaikissa Dacioissa, myös Stepway 10 -malleissa on tietysti myös pitkä, 3 vuoden / 100 000 km takuu.


Crossover Sandero Stepway 10 TCe 90 alk. vain 13 999 €

Tilafarmari Logan MCV Stepway 10 TCe 90 alk. vain 14 999 €

7-paikkainen Lodgy Stepway 10 TCe 130 alk. vain 20 999 €

7-paikkainen Lodgy Stepway 10 Blue dCi 115 alk. vain 20 999 €

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.


Kampanja-autoja on rajattu erä – Varaa omasi heti!


Nyt saatavilla myös joustava Dacia-rahoitus:

Osta heti ja aloita lyhennykset vasta 6 kk kuluttua.


*Joustava rahoituksemme tarjoaa huolettomuutta sinun ja uuden Daciasi yhteiselle taipaleelle. Et tarvitse käsirahaa ja tarvittaessa voit ottaa 6 kuukautta lyhennysvapaata täysin veloituksetta – Voit itse valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan aikana maksat vain korot ja kulut ja sen saat kaikkiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimuksen avausmaksu on 190 € ja hallinnointikulu 9 €/kk.Stepway 10 -malleihin on mahdollista saada 6 kk lyhennysvapaa jakso, kun rahoitus max 60 kk ja rahoitusyhtiönä DNB Auto Finance Oy.

• Dacia SmartDrive-vakuutustarjous koskee myös Stepway 10 -juhlamalleja.

DACIA SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS 39 €/KK

Dacian merkkivakuutus on henkilökohtaisesti ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja sisältää veloituksettoman Maksuturvaominaisuuden. Maksuturvan kautta asiakkaalle maksetaan 400 €/kk korvausta työttömyyden tai työkyvyttömyyden kohdatessa, kun asiakas on auton ostohetkellä ollut iältään 18-60v. Maksu voi jatkua yhtäjaksoisesti 12 kk ja jaksoissa jopa 24 kk ajan.

Kampanjatuotteena Dacia Smart Drive -autovakuutuksen ensimmäiset 12 kuukautta ovat nyt hinnaltaan vain 39 €/kk sisältäen liikenne- ja kaskovakuutuksen. Vakuutustarjous ja lisätiedot löytyvät sivustoltamme: dacia.fi/smartdrive ja dacia.fi/kampanjat.

 

KLIKKAA TÄSTÄ ja katso kaikki ajankohtaiset kampanjamme.

Edustamamme merkit