Korko nyt vain 3,9 % + kulut

Dacia Sandero Stepway - Crossover, jossa on asennetta

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet (vakiona Sandero Stepway Comfort -versioissa) ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta.

20 799 €

Hinta sisältää toimituskulut.


Uusi Sandero - Hintaansa suurempi

Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu ja modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto.

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta.

alk. 15 999 €

Hinta sisältää toimituskulut.
 

KORKO NYT VAIN 3,9 % +kulut kaikkiin Dacia-malleihin!


  • Korko 3,9 %

  • avausmaksu 190 €, käsittelykulu 9 €/kk.

  • Käsiraha ei välttämätön, sopimusaika max. 72 kk.

  • Max. 60 kk sopimukseen 6 kk lyhennysvapaa yksityisasiakkaille, heti sopimuksen alussa veloituksetta tai myöhemmin 30 € palvelumaksua vastaan. Lyhennysvapaan aikana asiakas maksaa vain koron ja kulut.

  • Rahoitusyhtiö on DNB Auto Finance Oy

  • Kampanja voimassa 30.12.2022 asti

  • Autot on rekisteröitävä 30.12.2022 mennessä

Dacian huoltotarjoukset löydät tästä.


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Edustamamme merkit