AJANKOHTAISET KAMPANJAT

  • Korko 1,9 % + kulut
  • 6 kk lyhennysvapaa 

Dacia Sandero Stepway - Crossover, jossa on asennetta

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet (vakiona Sandero Stepway Comfort -versioissa) ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen. 

Lue lisää ja tutustu tarkemmin Dacian sivuilta.

alk. 15 299 €


Katso varastomme Dacia Sandero -mallit


Uusi Sandero - Hintaansa suurempi

Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu ja modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto. 

Lue lisää ja tutustu tarkemmin Dacian sivuilta.

alk. 13 299 €


Korko nyt vain 1,9 % + kulut

(Huom. Esittelyautoinamme oleviin autoihin korko 0,99 %, ei muita kuluja! Katso esittelyautot tästä.)

Nyt myös 6 kk lyhennysvapaa Dacia rahoitukseen.

  • Korko on edullinen 1,9 %, sopimuksen avausmaksu on 190 € ja käsittelykulu 9 €/kk.
  • Käsiraha ei välttämätön, sopimusaika max. 72 kk
  • 6 kuukauden mittainen lyhennysvapaa asiakkaalle veloituksetta, heti sopimuksen alussa tai myöhemmin.
  • Lyhennysvapaan aikana asiakas maksaa vain korot ja kulut.
  • Kaikki Dacia-mallit, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy
  • Uusiin asiakastilauksiin 31.1.2022 asti.

Dacia-rahoitus sisältää 6 kk lyhennysvapaata

Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Daciasi yhteiselle taipaleelle. Rahoituskorko nyt vain 1,9 %* ja kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat sopimukseen veloituksetta 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimusaika max. 72 kk.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Auton hinta 13 299 €, käsiraha/vaihtoauto 4000 €, rahoitettava osuus yht. 9299 €. Rahoitusaika 72 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 148,55 €. Luottokustannukset yht. 1396,68 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10695,68 €, auton todellinen luottohinta yhteensä 14695,68 € ja todellinen vuosikorko 4,82 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

----------------

Lämpimästi tervetuloa koeajolle.

----------------

Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjouserät

----------------

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


 

Edustamamme merkit