Renault Trafic ja Master -malleihin vetokoukku ja talvirenkaat 0 €!

Renault Trafic - Luokkansa paras vakiovarustelu ja luokkansa pisin tavaratila

Uusi Trafic on uudistunut ulkonäöltään ja keulan modernia ilmettä täydentävät C-muotoiset LED-päiväajovalot yhdessä täys-LED-ajovalojen kanssa. Ohjaamo on suunniteltu kokonaan uudelleen helpottamaan kuljettajan työtä ja lisäämään niin kuljettajan kuin matkustajien mukavuutta. Luokkansa parhaiten varustellussa Navi Edition-mallissa on vakiovarusteena mm. LED-ajovalot, peruutuskamera ja -tutka, suomenkielinen integroitu navigointi, sadetunnistin ja 6 turvatyynyä sekä lisälämmitin ajastimella. Ohjaamossa on peräti 90 litraa säilytystilaa erilaisille tavaroille ja taitettava keski-istuimen selkänoja antaa kuljettajalle mainion työtilan ja luontevan paikan tietokoneelle.

Kuten ennenkin mukaan voi lastata kätevien läpilastausluukkujen ansiosta jopa 4,15 metriä pitkiä tavaroita, mikä on enemmän kuin missään kilpailijassa.

Renault Master - Väkevämpi niin ulkonäöltään kuin teholtaan

Voimakkaampi ilme tulee vaakasuorasta etusäleiköstä, joka korostaa uuden Masterin leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Uudet C-muotoiset LED-päiväajovalot auttavat tunnistamaan Masterin välittömästi osaksi Renault PRO+ perhettä. Uuden Masterin ohjaamo on paljon henkilöautomaisempi kuin ennen, mikä tarkoittaa entistä parempaa ergonomiaa ja korkeatasoisempia materiaaleja. Täysin uudessa kojelaudassa on paljon työkäytössä hyödyllisiä avoimia ja kannellisia säilytystiloja. Kuljettaja saa entistä enemmän tietoa, sillä mittaristossa on 3,5-tuumainen näyttöruutu ja navigaattorin näyttö on integroitu kiinteäksi osaksi kojelautaa. Tehovaihtoehtoina on 150 hv ja 180 hv ja nyt kummankin tehovaihtoehdon saa niin manuaalivaihteisena kuin Quickshift-automaattina.


Kampanja on voimassa rajattuun erään autoja ja autot on rekisteröitävä 29.2.2020 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä se koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja.

Myyjämme kertovat mielellään lisää.
Avoinna:
ma-pe 10.00 - 18.00
la 09.00 - 15.00

Edustamamme merkit