Tyylikäs, urheilullinen katumaasturi sähköistettynä - Tervetuloa tutustumaan.

Hinta alk. 29 590 € l hybrid alk. 31 590 €

Korko 0 % koko Renault-mallistoon

  • Korko 0 %
  • Perustamiskulu 190 €
  • Käsittelymaksu 9 €/erä
  • Viimeinen erä jopa 30 %
  • Rahoitusaika 72 kk
  • Yhteistyössä DNB Auto Finance Oy
  • Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.12.2021 asti

Katso lisävarusteet ja hinnat.

Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys toteutuvat astetta isommin täysin uudessa Renault ARKANA E-TECH Hybridissä, kun hybriditeknologia viedään tilavaan ja urheilullisen tyylikkääseen ARKANAan.


Täysin uusi Renault ARKANA on saatavana heti ensiesittelystään alkaen polttomoottorin lisäksi hybridinä. Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Eurooppaan ja Suomeen Renault ARKANA E-TECH Hybrid saapuu vuonna 2021, loppukesästä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, uuden ARKANAN kaltaisia katumaastureita.

Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille ja näin ollen tuo markkinoille odotetun Renault ARKANAn. Uusi ARKANA on Renaultin maailmanauto, joka räätälöidään sopivaksi kullekin markkina-alueelle. Uutuuden akseliväli on 2,72 metriä ja korilla on mittaa 4,57 metriä, mikä varmistaa hyvät tilat matkustajille ja heidän tavaroilleen.

ULKOASU

Jykevän urheilullinen ja kaunis SUV

Tunne energia! Tässä autossa se on aina läsnä. Uudessa ARKANAssa yhdistyvät katumaasturin jykevyys, Renaultin upea E-TECH teknologia ja mainiot tilat coupé-mallien kauneuteen. Premium-merkit ja katumaasturi-segmentti kokonaisuudessaan on saanut kauniin kanssakilpailijan.


Uuden Renault ARKANA E-TECH Hybridin muotokieli huokuu energiaa ja itsevarmaa, urheilullista suorituskykyä. Kuitenkin samalla Renault on onnistunut tuomaan urheilullisen olomuodon esille jopa sulavan kauniisti pehmeitä linjoja korostaen. Renaultille ominaiset C-kirjaimen muotoiset ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Tämä urheilullinen SUV ei lennokkaassa ulkoasussaan häviä jämäkkyydessä tai tiloissa!

Renault ARKANA E-TECH hybrid on saatavilla myös R.S. line -versiona, joka suorastaan uhkuu urheilullisen SUV-auton tyyliä. Renault Sportin DNA:sta innoituksensa saaneessa uutuusmallissa yhdistyvät kestävyys ja hienostuneisuus: moottoriurheiluperinteen inspiroima ilmanohjain, mustalla kiiltovärillä toteutetut yksityiskohdat ja erityiset Silverstone-vanteet punaisilla korostepinnoilla. Takapuskurin muotoilu viimeistelee täysin uuden Arkanan dynaamisen luonteen.
SISÄTILAT

Urheilullisuus sisäänrakennettuna

ARKANAn sisätilat sulkevat sinut laadun tunteeseen. R.S. Line -version alcantaralla viimeistellyt istuinverhoilut, sekä punaiset koristetikkaukset myös ovipaneeleissa: ei ole epäilystäkään siitä, että auton sisusta tihkuu urheilullisuutta. Nahalla verhoillun ohjauspyörän lisäksi punainen tehosteraita halkoo hiilikuitutyylistä kojelautaa. Alumiiniset poljinpinnat sekä e-shifter-vaihteenvalitsin istuvat täydellisesti auton R.S. line -versioon, jonka tuntomerkit eivät jätä mitään epäilyksen varaan.


Ole hyvä: kaikki on valmista isompaan ajokokemukseen

Sisällä keskikonsolista löytyy automaattinen sähköinen pysäköintijarru, ja keskikonsolin yläpuolelle on sijoitettu 7,0-tuumainen vaaka- tai 9,3-tuumainen pystymallinen kosketusnäyttö riippuen varustelutasosta. Matkustamossa on myös useita säilytyslokeroita ja saatavilla langaton älypuhelimen latausjärjestelmä. Mukavuus ja ergonomia kulkevat käsi kädessä, kuten uusi yhdeksällä kaiuttimella varustettu Bose®-audiojärjestelmä osoittaa. Esimerkkinä myös Intens -varustelutasossa laadukkaan kangas/keinonahkaverhoilun lisäksi lisävarusteena saatavilla nahkaverhoilu vaaleilla istuimen yksityiskohdilla.
ARKANA osoittaa, että samassa autossa voi yhdistyä urheilullinen muotoilu ja tilavat sisätilat: sekä jalka- että polvitila asettavat uudet standardit. Vetoisuudeltaan 513-litrainen tavaratila (480 litraa E-TECH versiossa) on avara ja tilava.

EASY LINK ja MULTI SENSE

Ajotila valinnan mukaan – EASY LINK ja MULTI SENSE

Täysin uusi ARKANA mukautuu toiveisiisi ja voit määritellä ajokokemustasi mielesi mukaan. ARKANAn MULTI-SENSE-järjestelmä tarjoaa erilaisia ajotapavalintoja yksilöllisen ajokokemuksen rakentamiseksi. Renaultin MULTI-SENSE-teknologia antaa mahdollisuuden muokata värillistä tunnelmavalaistusta, jopa 8 värivaihtoehdon joukosta, ajotilavalintoja, sekä ilmastoinnin ja lämmityksen toimintatapaa ajotilanteen ja mielialan mukaan. ARKANAan saatavilla oleva BOSE® -audiojärjestelmä sisältää laadukkaat kaiuttimet ja älykkään bassokaiuttimen!


Kun olet istahtanut autoosi, Android Auto™- ja Apple CarPlay -järjestelmien tuella varustettu EASY LINK -järjestelmä tarjoaa käyttöösi yhteensopivan hallintamahdollisuuden älypuhelimesi multimedaisältöön. Autoon integroitu yhdistetyillä palveluilla varustettu navigointijärjestelmä kertoo sinulle koko ajan monipuolista tietoa liikenteestä: kuten vaikka mahdolliset ruuhkat tai vaaranpaikat. Automaattisen päivitystoiminnon ansiosta järjestelmäsi ja TomTom-kartta-aineisto päivittyvät automaattisesti uusimpaan versioon. Kaiken tämän lisäksi voit ladata matkapuhelimesi uudessa ARKANASSAssa langattomasti ollaksesi jatkuvasti yhteydessä koko maailmaan. *


MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT

Renault ARKANA E-TECH Hybrid on ainutlaatuinen

ARKANA E-TECH Hybridin suunnittelussa lähtökohtana sähköistynyt voimalinja
Renault F1-maailmasta inspiraationsa saanutta hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston, jonka ansiosta kaikki voimalähteet toimivat täydellisessä yhteistyössä. Myös polttomoottoriversio on sähköistetty, TCe 140 EDC-automaatti on varustettu mikrohybriditekniikalla.


Älykkään monitilavaihteiston ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia. Moottorien ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti niiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöä. Samalla kuitenkin pidetään huolta, että ajaminen on hauskaa. Järjestelmä valitsee jatkuvasti parhaan moottorien ja vaihteiden käytön teoreettisesti jopa 15 eri vaihtoehdosta. Kuljettajan ei kuitenkaan tarvitse välittää parametrien jatkuvasta laskennasta, sillä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja lähes huomaamatta.

ENERGIAN TALTEENOTTO JA LATAUS

Sähköllä pitkälle ja aina hybridinä – E-TECH teknologia

Hiljaisuus, reagointikyky, ketteryys…ajat sitten kaupungissa tai maantiellä, E-TECH-hybridi antaa sinulle ennenkokemattoman ajotuntuman.


Uudella itselataavalla (regenerointi) hybridi-moottorilla on saavutettu vertaansa vailla oleva ajokokemus. Hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, perinteisen polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston. E-TECH -järjestelmä käyttää jatkuvasti tehokkaasti regeneroivaa jarrutusta akun lataamiseen. Testiolosuhteissa kaupungissa ajettaessa jopa 80 prosenttia ajasta on mahdollista edetä sähköllä, mikä vähentää CO2-päästöjä ja polttoaineen kulutusta (jopa 40 % asti).

Koska liikkeellelähtö tapahtuu aina sähkömoottorin avulla, kiihtyvyys on nopeaa ja terhakasta. Akku latautuu ajon aikana, kiitos energian regeneroinnin. Vaihteenvalitsimen tavallisen D-asennon lisäksi voit halutessasi ottaa talteen vielä normaaliakin enemmän energiaa valitsemalla B -asennon (brake eli jarru), jolla talteenotto on maksimoitu. B-asentoa käytettäessä moottorijarrutus/itselataaminen on voimakkaampaa ja voit ajaa melkein koko ajan yhdellä polkimella. Ainoastaan nopeissa vauhdin vähentämisissä ja alle 7 km/h nopeuksissa pitää painaa jarrupoljinta.

Rahoitusesimerkki: auton hinta toimituskuluineen esim. 29 590 €, käsiraha 5000 €, perustamiskulu 190 €, rahoitettava osuus 24780 € (sis. perustamismaksu 190 €), rahoitusaika 72 kk, korko 0,0 %, käsittelymaksu 9 €/erä, kk-erä 232,99 €, todellinen vuosikorko 0,82 %, korko sopimusajalta 0 €, luotto ja kustannukset 25 428 €. Poikkeava viimeinen erä 8877 €, todellinen luottohinta 30428 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.12.2021 asti.

Katso varastomme Renault Arkana -mallit


Edustamamme merkit