Tule meille mukavaan työporukkaan AUTOASENTAJAKSI


Tehtäviisi kuuluu uusien autojen varustelun lisäksi käytettyjen autojen huolto, korjaus ja vianhakutyöt Tervajoella sijaitsevassa täyden palvelun autokaupassa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä autoalan ja varaosien tuntemusta, omatoimisuutta ja halua kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisen työnkuvan, maahantuojien koulutukset, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä reippaan työyhteisön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja: Korjaamopäällikkö Jussi Rauhala huolto@artonauto.fi tai p. 040 522 7111 (myös sms ja WhatsApp)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian: arto.ulvinen@artonauto.fi

Toimimme edustamiemme merkkien merkkihuoltona. Teemme myös monipuoliset huollot ja korjaustyöt kaikenmerkkisille autoille aina yksittäisten osien vaihdosta vaativiinkin remontteihin.

--------------

”Autohuollostamme löytyy huippuporukka autohuollon ammattilaisia ja nyt täällä olisi tarve autoasentajalle”, kertoo korjaamopäällikkö Jussi Rauhala samalla, kun esittelee korjaamohallia, jossa on kuusi nosturipaikkaa. Kollegoita on seitsemän, joten haasteiden kanssa ei tarvitse koskaan jäädä yksin. ”Aina saa - ja voi - kysyä”, kuvailee Jussi ja jatkaa: ”Kun vika löytyy nopeasti, se säästää aikaa ja kustannuksia.”

Haettavana olevalla autoasentajalla toivotaan olevan autoalan koulutus ja työkokemusta. ”Kokemus yhdistettynä kehittymishaluun olisivat loistava yhdistelmä”, pohtii Jussi. Koska auton huoltamiseen liittyy nykyään myös tietokoneet ja verkossa on tehtaiden ohjelmat, osaaminen tavallisen tietokoneen kanssa on suuri plussa. ”Ruotsinkielen taito katsotaan myös eduksi”, lisää Jussi.

Työ sisältää uusien autojen varustelua ja käytettyjen huoltoa ja korjausta. Merkkikohtaista osaamista ei tarvitse olla, sillä edustamamme automerkit kouluttavat jatkuvasti. Tämä on todella hyvä asia jatkuvasti kehittyvällä alalla.

 

Kiinnostuitko AUTOASENTAJAN paikasta? Ota rohkeasti yhteyttä Jussiin tai Artoon ja kysy lisää.

 

Huolletulla autolla on turvallista ajaa. Meiltä löytyvät monipuoliset huollot ja teemme korjaustyöt kaikenmerkkisille autoille aina yksittäisten osien vaihdoista vaativiinkin remontteihin. Merkkihuoltona toimimme edustamillemme merkeille.

             

Haluatko esimiesaseman? 

Etsimme huoltoomme myös hallityönjohtajaa

             

Edustamamme merkit