Suzuki-mallistoon syyskuun loppuun 0 %-korkorahoitus* 

  • *) Kulut avaus 180 € ja äsittelymaksu 9 €/kk. 
  • Voimassa enintään. 25 000 € ja 72kk sopimuksiin
  • Kampanja voimassa 30.9.2020 asti  
  • Rahoitusyhteistyökumppanina on DNB
  • Rahoitukseen on yhdistettävissä 6kk lyhennysvapaa asiakkaan niin halutessa

Rahoitusesimerkki: auton hinta esim. 24 589 €, vaihtoauto/käsiraha 4 589 €, rahoitettava osuus 20 180 € (max. 25 000 €), perustamiskulu 180 €, rahoitusaika 72 kk (max. 72 kk), käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 289,28 €, viimeinen suurempi erä 0 €. Todellinen vuosikorko 1,35 %. Luottokustannukset 828 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 25 417 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Normaali luottopäätöskäytäntö. Rahoitus edellyttää rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 30.9.2020 asti. Kuvan auto erikoisvarustein. 


Suzuki Vitaraan AUTOMAATTIVAIHTEISTO ERIKOISHINNALLA!

ETU JOPA 2400 €! TOIMI HETI!

Vitara automaatti alk.  24 589 €

Esim. 289 €/kk


Suzuki Vitara on kiitelty neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitaran runsas vakiovarustelu ja kattava arsenaali turvavarusteita yllättävät vaativankin autoilijan. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Tule ja koe Suzukin erinomaisuus! Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

 

SUZUKI SMARTDRIVE-AUTOVAKUUTUS 39 €/kk

Suzuki SmartDrive-autovakuutus sisältää liikennevakuuutksen ja laajan kaskon.

TUTUSTUMISTARJOUKSENA TARJOAMME NYT ENSIMMÄISEN VUODEN VAKUUTUSMAKSUT HINTAAN 39 €/KK*

Ensimmäisen vuoden jälkeen Suzuki SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

NYT SMARTDRIVE MAKSUTURVA KAUPAN PÄÄLLE

Tarjoamme nyt Autovakuutukseen veloituksetta myös SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta. 

Suzukin edut ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 30.9.2020 asti.

Myyjämme kertovat mielellään lisää. Yhteystiedot.


KLIKKAA TÄSTÄ ja katso kaikki ajankohtaiset kampanjamme.
Hyödynnä Ostajan markkinat.


Edustamamme merkit