KORKO 3,9 % + kulut! Renault Captur on saanut mallivalikoimaansa kaivatun full hybrid version! Renault Captur on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään.


Renault Captur rakkaudesta autoiluun

NYT RAHOITUSTARJOUS koko Renault-henkilöautomallistoon!

 • Korko 3,9 %, avausmaksu 299 €, käsittelymaksu 15 €/kk
 • Aika max 72 kk
 • Luottosumma max60 000 €
 • Viimeinen poikkeava erä max 30 %
 • Kampanja koskee uusia asiakastilauksia 12.5.2023 alkaen
 • Autot rekisteröitävä 31.7.2023 mennessä
 • Kampanjarahoitusta ei voi yhdistää muihin mahdollisiin kampanjoihin.
 • Rahoitusyhtiö DNB
Uuden Capturin vetovoima lisääntyy entisestään, kun lataushybridin lisäksi on saatavilla nyt myös itselataava full hybrid. Renault Captur hybrideissä on moderni 1,6-litrainen bensiinimoottori, kaksi sähkömoottoria ja älykäs automaattinen monitilavaihteisto. Oli kyseessä kumpi tahansa hybridvaihtoehto, niin liikkeelle lähdetään aina sähköllä ja ajaminen on täyttä riemua. Lisäksi Capturissa on monipuolisesti muunneltavat ja viihtyisät sisätilat. Malliston CO2 31-134 g/km, WLTP kulutus 1,4-5,9 l/100 km.
 • Täys-LED ajovalot aina vakiona
 • Reilusti aikaisempaa isompi
 • Muunneltava suuri tavaratila, jopa 536 l
 • Iso muokattavissa oleva kosketusnäyttö ja mittaristo

Mallisto alk. 24 590 €

Full hybrid 31 190 €  l  Plug-in hybrid 38 590 €

Tutustu lisää ja katso mallikohtaiset hinnat


Uudelle edistykselliselle perusrakenteelle suunniteltu uusi Renault Captur nousee luokkansa huipulle – eikä suotta. 

Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään ja sisustusta on muutettu ennakkoluulottomasti. Auto ja sen tilat ovat kasvaneet huomattavasti ja modernit ja tehokkaat moottorit antavat aiempaa paremman suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

Captur on luokkansa eniten myyty automalli kotimaansa Ranskan lisäksi koko Euroopassa. 

Menestyäkseen tässä luokassa auton on täytettävä asiakkaan monipuoliset odotukset. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: kasvanutta säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille ja vakiovarusteita autossa on runsaasti. Saatavissa olevat sisätilan valaistukset ja puhelimen lataustaso sekä liikuteltava takapenkki vakiona ovat esimerkkeja Capturin erinomaisuudesta mukavaan autoiluun.

Ajomukavuus, laadukas viimeistely ja uusi teknologia vaikuttavat sinuunkin.

Tilava matkustamo, jossa on pehmeät materiaaliratkaisut ja laadukas viimeistely vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Alustarakenne on suunniteltu täysin uudestaan, jonka myötä ajettavuus on erittäin miellyttävää, kallistelut vähäisiä ja matkustusmukavuus viimeistellään ensiluokkaisella iskunvaimennuksella. Korkeasta maavarasta huolimatta jyrkemmät mutkatkin taittuvat ilman ylimääräistä kallistelua. Täys-LED Pure Vision -etuvalot ja C:n muotoiset LED-päiväajovalot antavat viimeisen silauksen täysin uuden Capturin koetulle laadulle.

Tule koeajamaan ja totea itse!

 


Muut uudet Renault-autot

Renault-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Renaultin, Dacian, Hyundain, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit