Täyden palvelun autoliike, valtuutettu merkkikorjaamo ja autohuolto

Lue myös: Tule työkaveriksemme

Arton Auto Oy on 1989 perustettu, Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva autoliike, jossa saman katon alla korkean laadun autohuolto ja merkkikorjaamo. Meiltä löydät vaihtoautojen lisäksi myös uudet autot sekä vaihtuvan valikoiman vähän ajettuja esittelyautoja.  

Tervajoki sijaitsee Isonkyrön ja Vaasan Vähänkyrön rajalla. Tänne on helppo tulla autokaupoille tai autohuoltoon myös lähiseudulta kuten Seinäjoki, Ylistaro, Laihia tai Vaasa. Tarvittaessa ota käyttöösi sijaisauto, jolloin matka jatkuu kätevästi oman autosi ollessa huollettavana.

Suosittelemme liittymään postituslistallemme, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista eduista, uutuuksista ja tapahtumista. Tilaus on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen milloin tahansa.


Mielessä uusi auto tai käytetty auto

Meiltä löydät kattavan valikoiman käytettyjä autoja. Valittavanasi on varastomme yli 150 vaihtoautoa, joista ammattitaitoiset automyyjämme auttavat mielellään löytämään sen oikean auton juuri Sinulle. 

Mikäli mielesi tekee uutta autoa, edustamiamme merkkejä ovat Renault, Dacia, Hyundai, Subaru ja Isuzu. Näistä merkeistä löytyy myös jatkuvasti uusiutuva, monipuolinen valikoima hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja esittelyautoja tehdastakuulla. Myymme myös Dacia- ja Renault- tavara-autoja niin yksityisille kuin yrityskäyttäjillekin!

Meillä auton ostaminen on mukavaa ja vaivatonta. Meiltä myös edullinen rahoitus autollesi! Kaupan yhteydessä asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan sopivan vakuutuksen autollesi ja hoitaa rekisteröinnin puolestasi.

Vai oletko myymässä autoasi? Ostamme käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja. Tässäkin tapauksessa hoidamme paperityöt ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Voit tulla näyttämään autoasi liikkeeseemme tai lähettää myytävän auton tiedot meille tällä lomakkeella, jolloin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa.

Ota yhteyttä automyyntiimme puhelimitse 010 5044 395 tai tule käymään liikkeessämme. Tervetuloa onnistuneille ja luotettaville autokaupoille!

Autohuolto ja merkkihuolto

Toimimme merkkikorjaamona myymillemme automerkeille. Lisäksi huollamme ja korjaamme vankalla kokemuksella kaiken merkkiset autot. 

Voit varata autollesi huollon puhelimitse numerosta 010 5044 399 tai kätevän lomakkeemme avulla. Autohuoltomme palvelee joustavasti arkisin klo 8-17.

Olemme valtuutettu merkkikorjaamo seuraaville merkeille:

  • Hyundai
  • Subaru
  • Renault
  • Dacia
  • Isuzu

Autohuoltopalvelumme on vaivatonta, laadukasta ja samalla kohtuuhintaista. Anna ammattitaitoisen henkilökuntamme huolehtia autostasi, odottaessasi voit vaikka nauttia kahvikupillisen viihtyisässä asiakastilassamme. Asiakkaidemme käytössä on maksuton wifi-yhteys. 

Tervetuloa laajan osaamisen autohuoltoon!


Edustamamme merkit