Palveleva autohuolto Tervajoella

Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikenmerkkiset autot

Valtuutettu merkkikorjaamo olemme edustamillemme automerkeille: Hyundai, Renault, Subaru, Dacia, Isuzu ja Suzuki. Olemme myös Finntakuun yhteistyökorjaamo.

Palvelemme ma-pe klo 8-18 (6.6.-7.8. klo 8-16). Varaa huoltoaika p. 010 5044 399 tai alla olevalla lomakkeella.


Vi betjänar även på svenska. Ta kontakt: Mats Smedman l tel 0400 829 653 l varaosat@artonauto.fiAjankohtaiset tarjouksemme


 

Varaa aika huoltoon

 


Valtuutettu merkkihuolto säilyttää auton jälleenmyyntiarvoa

Vuosittaisten merkkihuoltojen myötä autosi takuut pysyvät voimassa, jälleenmyyntiarvo paranee ja auton turvallinen käyttöikä pitenee.

Merkkihuollossa autostasi vastaavat ammattitaitoiset mekaanikkomme. Merkkihuollot tehdään aina alkuperäisillä, valmistajan suosittelemilla varaosilla, automerkin antaman koulutuksen ja vaatimusten mukaisesti.

Lisäksi merkkihuollossa tarkistamme autoasi koskevat mahdolliset kampanjat. Myös auton ohjauslaitteiden päivitys kuuluu merkkihuoltoon.

Monimerkkihuolto korjaa kaiken merkkisiä autoja

Automerkkejä on paljon. Ammattitaitoiset autoasentajamme hallitsevat myös muut kuin edustamamme merkit. Olipa autosi Toyota, Honda, Opel, BMW, Ford, Kia, Lexus, Peugeot, Skoda tai Mitsubishi, tuo autosi meille huoltoon.

Monimerkkihuollossa toteutamme monipuolisesti huollot ja korjaustyöt kaiken merkkisille autoille aina yksittäisten osien vaihdoista vaativiinkin remontteihin - aina haluamassasi laajuudessa.Varaa aika huoltoon


 

Halutessasi voit avata meillä huoltotilin ja maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai sinulle sopivissa erissä.

Lue lisää

Monipuolisimmat autohuoltopalvelut Tervajoella

Teemme huoltoja kaiken merkkisille bensiini- ja dieselautoille.

"Mitä saisi olla?"

Öljyn vaihto l Renkaiden vaihto l Tuulilasin vaihto l Kiveniskemän korjaus l Määräaikaishuolto l Vuosihuolto l Vianetsintä l Päästömittaus l Nelipyöräsuuntaus l Ilmastointihuolto l Jakohihnan vaihto l Auton käsinpesu l Auton puhdistus l Kiillotus l KestovahausTarvitsetko huollon ajaksi sijaisautoa?

Meillä on myös edullinen sijaisautopalvelu.

Kuluvia osia ja ajankohtaistoimenpiteitä

Ilmastointihuolto

Keväällä kannattaa huoltaa ilmastointi, jotta ilman lämmetessä matkustusmukavuus säilyy. Järjestelmiä on kahdella eri kylmäaineella toimivia. Ilmastointihuolto meillä voidaan tehdä sekä R134A- että R1234YF-kylmäaineilla. R1234YF on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihto vaihdetaan monesti liian myöhään. Jakohihnan vaihto kannattaa suorittaa ajallaan, jotta vältytään isommalta remontilta.

Tuulilasin vaihto ja kiven iskemien korjaus

Teiden hiekotus ja uritus aiheuttaa kiven iskemiä. Korjaamme kiveniskemiä ja tarvittaessa vaihdamme tuulilasin. Korjaus tarkoittaa toimenpidettä, jolla pyritään estää kiven iskun leviäminen halkeamaksi. Vaurion koko arvioidaan tapauskohtaisesti. Tuulilasinvaihto suoritetaan meillä merkin ohjeistuksen mukaan. Tuulilasi kannattaa vaihtaa ennen kuin iskemästä säröt lähtevät laajenemaan.Määräaikaishuolto ja vuosihuolto

Autolle vuosittain suoritettava määräaikaishuolto tai vuosihuolto suoritetaan sovitussa laajuudessa. Suppeimmillaan siihen kuuluu ilmenneiden vikojen etsintä ja korjaus, turvallisuuteen vaikuttavien osien tarkistus ja korjaus sekä öljyn vaihto. Määräaikaishuollossa valmistajan ohjeistuksen mukaan auto huolletaan tietyn kilometri tai vuosimäärän välein, kumpi ensin täyttyy.

Katsastukseen helposti huollon yhteydessä

Palvelemme myös viemällä auton puolestasi katsastukseen. Tarvittaessa katsastukseen liittyvät korjaukset hoituvat meillä vaivattomasti.

Katsastuskorjaus säästää aikaasi

Määräaikaishuolto tai vuosihuolto voidaan suorittaa vian ilmetessä tai tietyin kilometrien jälkeen. Katsastuskorjaus tutkii auton katsastusta varten ennakoivasti. Voimme myös katsastaa auton puolestasi.


Varaa aika huoltoon


Päästömittaus onnistuu myös meillä - samoin kuin nelipyöräsuuntaus


Auton pesu, kiillotus ja kestovahaus sekä istuimien suojaus ja suojakäsittelyt

Auton huolto on myös muuta kuin teknisten osien kunnossapitämistä. Käytettykin auto raikastuu huomattavasti, kun auto pestään käsin ja sen pinnat käsitellään sään kuormitusta vastaan. Kiillotus- ja kestovahaus käsittelyjä valittavissasi on meillä kolme.

Auton pesu käsin ja sisätilojen puhdistus ja pintojen suojakäsittelyt helpottavat auton siistinä pitämistä.

Etkö tiedä, mikä autoasi vaivaa?

Vian etsintä on meille arkipäivää.

Sähköinen vianetsintä edustamillemme merkeille tapahtuu käytettävissämme olevan laitteiston ja vianhakuporttaalin avulla. Merkkiliikkeen osaaminen ja rooli auton korjauksessa on kasvanut auton teknisten ominaisuuksien myötä.

Tervetuloa Tervajoelle autohuoltoon!

T. Autohuollon väki, Arton Auto, TervajokiVaraa aika huoltoon

Avoinna:
ma-pe08.00 - 16.00 (6.6.-7.8.)

Tällä lomakkeella voit lähettää meille huoltovarauksen. Täydennä vähintään tummennetut kentät.

Yhteystiedot

Auton tiedot

Työn tiedotMaksulliset lisäpalvelut
Huollon ajankohta

Laittamalla ajan 1-2 viikon päähän saat parhaiten juuri haluamasi ajankohdan.


Edustamamme merkit