Uudet autot

Kun mielesi tekee uutta autoa, löydät meiltä seuraavien merkkien uutuudet: Hyundai, Renault, Dacia, Subaru ja Isuzu

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle. 

Katso myös myytävänä olevat uuttavastaavat esittelyautot:

Esittelyautot

Valitse merkkisi ja tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin:

Hyundai Renault Dacia Subaru Isuzu

Uusi auto on turvallinen valinta:

  • Uudella autolla on pitkä takuu, jota voi halutessaan vielä pidentää.
  • Uuden auton kanssa ei tarvitse tehdä jatkuvia pikkuremontteja, jos jotain ilmaantuu, takuu kattaa korjaukset.
  • Rahoitus mahdollistaa juuri sopivan kuukausierän.

Renault

Renault Arkana

Renault Arkana

KORKO 4,9 % + kulut! Renault Arkana on urheilullisen tyylikäs katumaasturi. F1-maailmasta sovellettu E-TECH hybrid -teknologia yhdistää kaksi sähkömoottoria, bensiinimoottorin sekä älykkään monitilavaihteiston tarjoten ylivertaisen ajomukavuuden.
Renault Austral

Renault Austral

KORKO 4,9 % + kulut! Nyt ennakkomyynnissä täysin uusi Renault Austral, joka on täynnä urheilullista tyyliä.
Renault Megane E-tech

Renault Megane E-tech

KORKO 4,9 % + kulut! RAJATTU ERÄ NOPEAAN TOIMITUKSEEN! Tule koeajamaan ja tutustumaan meille erinomaisen ajokokemuksen tarjoavaan Renault Megane E-Tech -täyssähköautoon, joka yhdistelee eri automallien parhaita puolia.
Renault Captur

Renault Captur

Nyt rajattu erä Renault Captur E-Tech Plug-in Festival-erikoismallia hintaan 34990 eur! KORKO 4,9 % + kulut! Renault Captur on saanut mallivalikoimaansa kaivatun full hybrid version! Renault Captur on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään.
Renault Clio

Renault Clio

KORKO 4,9 % + kulut! Renault Clio on kaunis, käytännöllinen ja mittojaan tilavampi. Ajo on vakaata ja hiljaista. Ei siis ihme, että se on ollut Euroopan suosituimpia autoja jo usean vuoden ajan. Cliosta löytyy myös hybrid-mallisto.
Renault Express, Trafic ja Master

Renault Express, Trafic ja Master

NYT tavara-automallistoon KORKO 2,9 % +kulut ja TALVIRENKAAT VELOITUKSETTA! Renaultin tavara-automallisto on monipuolinen ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Mallistoon kuuluu neljä eri automallia: pienet pakettiautot Kangoo ja Express, keskikokoluokan Trafic, sekä suuri Master.

Hyundai

Hyundai - IONIQ 5

Hyundai - IONIQ 5

Muun muassa Vuoden auto maailmassa 2022 -tittelin voittanut auto on tässä. Täyssähköauto, joka valloittaa ja vakuuttaa.
Hyundai - KONA

Hyundai - KONA

NYT RAJATTU ERÄ Hyundai KONA Hybrid -autoja - ETU 1794 eur ja ERIKOISERÄ Hyundai KONA Electric -autoja NOPEAAN TOIMITUKSEEN! Tutustu käytännölliseen ja näyttävään Hyundai KONA -mallistoon! KONA on saatavana nyt polttoainetaloudellisena täyshybridinä ja täyssähköisenä.
Hyundai - IONIQ 6

Hyundai - IONIQ 6

Miltä kuulostaisi lähteä vain minuuttien latauksella tuntien matkalle - jopa 614 km? Toimi nopeasti, sillä nopeimmat saavat IONIQ 6 -täyssähköauton tänä vuonna!
Hyundai - Bayon

Hyundai - Bayon

NYT tilattavissa myös BAYON BLACK! Jos Crossover-korimallin käytännöllinen korkea ajoasento ja hyvä ergonomia, tilava matkustamo, suuri tavaratila, digitaalinen ohjaamo sekä liitettävyysominaisuudet kiinnostavat, tutustu Bayoniin. Saatavana myös 48V kevythybridinä.
Hyundai - Santa Fe

Hyundai - Santa Fe

Premium-tason Hyundai SANTA FE tarjoaa ylellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. Auton voi valita ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernilla dieselmoottorilla.
Hyundai - Tucson

Hyundai - Tucson

Hyundai TUCSON tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä.
Hyundai - i30

Hyundai - i30

Hyundai i30 on varma valinta helppoa käytettävyyttä ja moderneja turvallisuus- ja mukavuusvarusteita arvostavalle. Laaja, kolme erilaista korimallia kattava mallisto tarjoaa vaihtoehdon vaativampaankin makuun. Saatavana myös hybridinä.
Hyundai - i20

Hyundai - i20

Näyttävästi muotoiltu Hyundai i20 asettaa pienten perheautojen luokkaan täysin uuden mittapuun. Autossa yhdistyvät lukuisat älykkäät ominaisuudet ja liitettävyysteknologia huippuluokan turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiin.
Hyundai - i10

Hyundai - i10

Hyundai i10 on hyvä esimerkki siitä, miten pienillä asioilla on suuri merkitys. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin.
Hyundai GO! -yksityisleasing

Hyundai GO! -yksityisleasing

Tutustu huolettomaan Hyundai yksityisleasingiin, jos et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen.

Isuzu

Dacia

Dacia Duster

Dacia Duster

NYT KORKO 4,9 % +kulut. Duster kulkee niin maastossa kuin kaupungissa. Moottorivalikoima: etuveto 90 hv ja 150 hv bensiiniturbomoottori, joista tehokkaamman yhteydessä aina automaattivaihteisto. Nelivetona manuaalivaihteiset bensiiniturbo (150 hv) ja turbodiesel (115 hv).
Dacia Jogger

Dacia Jogger

NYT KORKO 4,9 % +kulut. Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa on farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia.
Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

NYT KORKO 4,9 % +kulut. Dacia Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Dacia Sandero Stepway - crossover, jossa on asennetta ja vakiona kaikki oleellinen.

Subaru

Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester vetää myös raskasta kuormaa. Siinä kuljettaja istuu korkealla ja siksi näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin.
Subaru XV

Subaru XV

Kaikki mitä tarvitset kompaktissa muodossa. Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun: Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet.
Subaru Outback

Subaru Outback

Subaru Outback on suunniteltu turvalliseksi ja kestäväksi. Se on Euro NCAP 2021 mukaan turvallisin henkilöauto. Outback on helppokäyttöinen ja mukava auto aktiiviselle perheelle.
Subaru Solterra

Subaru Solterra

Vuoden auto 2023 -finalisti: Subaru Solterra/Toyota bZ4X. Täysin uudessa Subaru Solterrassa on kaikki mitä voit Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä yli 460 kilometriä, jos vain haluat.

Edustamamme merkit