Nyt korko 2,9 % +kulut erään autoja! Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa on farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia.

Nyt Suomessa: Täysin uusi Dacia Jogger

ERÄ DACIA Joggereita extraeduilla

  • Kysy myyjiltämme lisää

Korko 2,9 % + kulut erään Dacia-malleja. 

  • Avaus 345 €, käsittelymaksu 14 €/erä. 
  • Max 35 000 € (Duster 2024a) Max 30 000 € (Duster ja Jogger) Max 25 000 € (Sandero ja Sandero Stepway). 
  • Max 72 kk. Viimeinen suurempi erä max 30%. 
  • Käsiraha tapauskohtaisesti.
  • Kampanja koskee varastomalliston autoja, jotka ovat maassa tai putkella. 
  • Kampanja on voimassa 30.6.2024 asti

Alk. 21 299 €

Jogger HYBRID 140 Extreme 7-p. 30 299 €

Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin.

Valitse tarpeidesi mukaan joko 5-paikkainen farmariversio tai 7-paikkainen auto – maavaraa on molemmissa reippaasti, 20 senttimetriä! Joggerilla pääsee siis ajelemaan sielläkin, missä tie ei ole aivan tasainen ja Joggerin kyytiin ja sieltä pois on helppo nousta.

Muhkeasti tilaa

Dacian tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa – 5-paikkaisessa versiossa tavaratila on yli 600 litran suuruinen! Lisäksi Joggerin vahvuutena on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan.
Kolmannella rivillä on kaksi erillistä istuinta, joista toisen tai molemmat voi tarvittaessa kaataa eteen tai vaikka poistaa autosta kokonaan. Kun kyytiin pitää saada paljon tavaraa, myös toinen istuinrivi on kaadettavissa eteen ja tällöin, kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi! Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran.

Kattava, nykyaikainen varustelu

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger sopii niin isommillekin perheille kuin kenelle tahansa, joka tarvitsee paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ja harrastamista ajatellen Joggerissa on kahdella ylimmällä varustetasolla vakiona nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi.

Jogger on suunniteltu käytännöllisyyttä silmällä pitäen, mukavuutta ja turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Sen varustelu on kattava ja sisältää kaiken tarvittavan. Multimediajärjestelmät ovat suomenkieliset ja helppokäyttöiset.

Kaikilla varustetasoilla on vakiona mm. ilmastointi, LED-ajovalot, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajovakauden hallintajärjestelmä, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, E-Call-hätäpuhelujärjestelmä, etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä mäkilähtöavustin. Ylimmän Extreme-varustetason vakiovarustukseen sisältyy lisäksi käytännöllinen peruutuskamera, automaattinen ilmastointi, älyavainkortti sekä haineväantenni.

Voimanlähteenä Joggerissa on aina nykyaikainen pirteä 110 hevosvoiman bensiiniturbo, jonka yhteydessä on 6-portainen manuaalivaihteisto.

Katso mallikohtaiset hinnat ja lue lisää Dacia-sivuilta

Takuu 3 vuotta tai 100 tkm

Dacia henkilöautoihin on ostettavissa myös jatkotakuu jopa viideksi vuodeksi/100 000 km. Kysy lisää myyjältämme.


Muut uudet Daciat

Dacia-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Dacian, Renaultin, Hyundain, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit