Nyt korko 0,99 % + kulut! Tule koeajamaan ja tutustumaan meille erinomaisen ajokokemuksen tarjoavaan Renault Megane E-Tech -täyssähköautoon, joka yhdistelee eri automallien parhaita puolia.


Renault Megane E-Tech 100% electric 

Tervetuloa koeajamaan!

Mallisto alk. 36 990 €

KORKO 0,99 % + kulut

 • Avaus 345 €, 14 €/kk
 • Max. rahoitussumma 45t € (paitsi Clio max 20t €, Captur 30t €, Megane 35t €)
 • Max. rahoitusaika 72 kk
 • Viimeinen suurempi erä max. 30 %
 • Rahoitusyhtiö DNB
 • Uudet asiakastilaukset
 • Kampanja voimassa uusiin 30.6.2024 mennessä tehtyihin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään 31.8.2024 mennessä.
 • Rahoitustarjous ei ole voimassa mahdollisesti erikoishinnoiteltuihin autoihin. 

Uusia ajokokemuksia

Täysin uusi Megane E-Tech 100% electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.Uuden sukupolven sähköauto

Käänteentekevä täysin uusi CMF-EV pohjarakenne sisältää erittäin ohuen 60 kWh ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan 160 kW sähkömoottorin. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat.


Uusia teknologisia innovaatioita

Hallitse autosi täydellisesti – ole tietoinen ympäristöstäsi integroidulla taustapeilin ja peruutuskameranäytön yhdistelmällä. Lisäturvaa tuo jopa 26 ajamista helpottavaa apujärjestelmää. Nauti tutuista suosikkisovelluksistasi uudella Google pohjaisella OpenR Link -multimediajärjestelmällä. Google Assistant, Google Maps ja muut Google Play -sovellussisällöt ovat käytettävissä suoraan autostasi (tuki ja sisältö vaihtelee alueittain).

Tiloja ja toimintoja

Matkapuheliman langaton lataus edessä, USB-C liittimet takana, sisätilojen säilytystilat ja suuri tavaratila. Täysin uusi Megane E-Tech 100% electric täydentää matkustamisen tarpeita.


OpenR Link sisäänrakennetulla Googlella

Käytä openR link -järjestelmää, jossa on sisäänrakennettu Google ja määritä jopa viisi tiliä. Käytä kaikkia suosikkisovelluksiasi ja hyödynnä Googlea ilman, että sinun tarvitsee yhdistää puhelinta.
 

Intuitiivinen navigointi

OpenR link -järjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

Yksilöity kokemus

OpenR link -järjestelmä sisäänrakennetulla Googlella tallentaa tekemäsi valinnat tunnelmaan ja ajamiseen liittyen muistiin. Älykäs auto muokkautuu mielesi mukaiseksi.

Tuo sovelluksesi mukana autoon

Google Play -sovellustuen avulla voit helposti ladata lempisovelluksiasi autoon ihan kuten puhelimessa. Voit kuunnella lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

Google Assistant

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheellasi pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia).

Harman Kardon -äänentoisto

Uuden korkeatasoisen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmän ansiosta haluat ajaa pidemmälle vain nauttiaksesi äänentoistosta. Äänimaailma on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista (natural, live, club, tai lounge).

Turvallisuuden maksimointi

26 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja turvajärjestelmää takaavat huolettoman ajon.


Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Intuitiivisempi ja sujuvampi ajokokemus kuljettajaa avustavan teknologian avulla.


Turvallisuus

Aja täysin turvallisesti! Älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät tarkkailevat liikenneolosuhteita ja varoittavat odottamattomista tapahtumista tiellä.


Pysäköintiavustin

Älä koskaan enää pelkää taskupysäköintiä ja tee kaikista pysäköintimahdollisuuksista helppoa pysäköintiavustinjärjestelmien avulla.


Aja 100 % sähköllä

Megane E-Tech 100% electric on yksi luokkansa kevyimmistä ajoneuvoista (1620 kg). Auton sisällä oleva järjestelmä säätelee automaattisesti akun ja moottorin lämpötilaa. Voit hyödyntää laajennettua kantamaa, jolla on samanlainen vaikutus ympäristöolosuhteista riippumatta.

Lataaminen

Renault Megane E-Tech 100% electric on yhteensopiva useiden latausratkaisujen kanssa. Auton mukana tulee Type 2 Mode 3 -kaapeli, jota voidaan käyttää Wallboxissa kotona tai julkisilla latausasemilla.

Megane E-Tech 100% electric on mukanasi missä tahansa. Toimintasäde jopa 458 km WLTP.

Pysy yhteydessä autoosi My Renaultin avulla

Helpota arkeasi My Renault -sovelluksen avulla ja kauko-ohjaamalla autoa puhelimestasi: jäljellä oleva toimintasäde, lähellä olevat latausasemat, latausohjelmointi, matkasuunnittelu ja paljon muuta.

Tutustu lisää ja katso mallikohtaiset hinnat


Uuden auton takuu Renault Megane E-Tech 100% electric -mallistossa:

 • 4 vuotta/100 000 km*
 • 2 ensimmäistä vuotta on ilman kilometrirajaa
 • Ajoakun takuu 8 vuotta/160 000 km* (akun SOH-taso 70 %)

Takuu 4 vuotta tai 100 tkm

Henkilöautoihin on ostettavissa tämän lisäksi jatkotakuu jopa kuudeksi vuodeksi (100 000 km*) ja tavara-autoihin jopa viideksi vuodeksi (160 000 km*). 

Jatkotakuu on mahdollista ostaa vain uuden auton kaupan yhteydessä uusiin ajoneuvoihin, eikä sitä voi ostaa enää jälkikäteen jo käyttöönotettuun ajoneuvoon.

* Kumpi ensin täyttyy.


Meiltä saatavana heti mukaan eLoad sähköauton latauslaite!

 

eLoad-latauslaitteella lataat auton kotona, mökillä tai missä vain!

Laite ei vaadi sähköasennusta, vaan se liitetään suoraan CEE 3x16 A / 400 V -voimavirtapistokkeeseen.

 • Kaapelin pituus on n. 5 m.
 • Käyttölämpötila -30 °C – +50 °C.
 • Mukana kantokassi.
 • Takuu 24 kk.

Hinta 459 eur

 

Kysy lisää myyjältämme


Muut uudet Renault-autot

Renault-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Renaultin, Dacian, Hyundain, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit