Korko 2,9 % + kulut! Dacia Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Dacia Sandero Stepway - crossover, jossa on asennetta ja vakiona kaikki oleellinen.

Koko Dacia-mallistoon korko 2,9 % + kulut!

  • Avaus 345 €, käsittelymaksu 14 €/erä. 
  • Max 35 000 € (Duster 2024a) Max 30 000 € (Duster ja Jogger) Max 25 000 € (Sandero ja Sandero Stepway). 
  • Max 72 kk. Viimeinen suurempi erä max 30%. 
  • Käsiraha tapauskohtaisesti. 
  • Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti (rekisteröinnit mallikohtaisesti joko 31.8.2024 tai 31.10.2024)

Dacia Sandero Stepway - Crossover, jossa on asennetta

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet** ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta

Alk. 19 999 €

Hinta sisältää toimituskulut.

Uusi Sandero - Hintaansa suurempi

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu sekä modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto (jälkimmäinen saatavilla vain varastomalliston autoissa, niin kauan kuin autoja riittää).

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta

alk. 17 499 €

Hinta sisältää toimituskulut.

Takuu 3 vuotta tai 100 tkm

Dacia henkilöautoihin on ostettavissa myös jatkotakuu jopa viideksi vuodeksi/100 000 km. Kysy lisää myyjältämme.


Muut uudet Daciat

Dacia-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Dacian, Renaultin, Hyundain, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit