NYT KORKO 2,9 % +kulut. Dacia Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Dacia Sandero Stepway - crossover, jossa on asennetta ja vakiona kaikki oleellinen.

Tällä hetkellä myynnissä on kaksi mallistoa, varastomallisto sekä uudella ilmeellä oleva tehdastilausmallisto. Sanderon ja Sandero Stepwayn hinnastosta näet molempien mallistojen hinta- ja varustetiedot.

Dacia Sandero Stepway - Crossover, jossa on asennetta

RAHOITUSTARJOUS ERÄÄN AUTOJA: 

KORKO 2,90 % + KULUT

 

  • Avausmaksu 299 € ja käsittelykulu 15 €/kk
  • Aika max. 72 kk
  • Käsiraha ei välttämätön
  • Rahoitettava määrä max. 35 000 €
  • Viimeinen erä max. 30 %
  • Lyhennysvapaa ei mahdollinen
  • Ei voi yhdistää muihin mahdollisiin kampanjoihin
  • Dacia korkokampanja - voimassa 31.7.2023 mennessä rekisteröitäviin autoihin
  • Rahoitusyhtiö on DNB Auto Finance Oy

 

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet** ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta

20 799 €

Hinta sisältää toimituskulut.

Uusi Sandero - Hintaansa suurempi

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu sekä modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto (jälkimmäinen saatavilla vain varastomalliston autoissa, niin kauan kuin autoja riittää).

Tutustu lisää ja katso eri varustetasojen hinnat Dacian sivuilta

alk. 17 499 €

Hinta sisältää toimituskulut.


Muut uudet Daciat

Dacia-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Dacian, Renaultin, Hyundain, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit