Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Hyundai i10 on hyvä esimerkki siitä, miten pienillä asioilla on suuri merkitys. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin.

Hyundai i10 - kun pieni on suurta

Hinta alkaen 14 990 €

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut!


Hyundai i10 on taloudellinen hankkia ja käyttää. Kokoluokassaan huippuluokan mukavuus- ja turvallisuusvarusteet tekevät matkanteosta miellyttävää ja taloudellista. 

i10 tarjoaa varusteita, joita on totuttu näkemään vain suuremman kokoluokan autoissa. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi ilmastointilaite, lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, avaimeton keskuslukitus ja vakionopeussäädin. 

i10:n moottori on 1,0-litrainen kolmisylinterinen moottori, jonka yhteydessä on Stop and Go -toiminto. Stop and Go sammuttaa moottorin kun auto pysähtyy, ja kun on liikkeellelähdön aika, moottori käynnistyy automaattisesti. Toiminto pienentää polttoaineenkulutusta ja sen myötä CO2-päästöjä. Vaihteistovaihtoehtoja i10:ssä on kaksi; automatisoitu manuaalivaihteisto ja 5-portainen manuaalivaihteisto.

Hyundai i10 päivittyy vuoden 2023 aikana. 


 Muut uudet Hyundai-autot

Hyundai-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Hyundain, Renaultin, Dacian, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit