Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Premium-tason Hyundai SANTA FE tarjoaa ylellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. 


Uusi Hyundai Santa Fe

alk. 59 990 €

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut!   

  • Korko 1,99%
  • Avausmaksu 349 €
  • Käsittelykulu 14 € / kk
  • Maksimi luottoaika 84 kk
  • Maksimi luottosumma 65 000 €
  • Isompi viimeinen erä max 30 %
  • Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti

Uusi SANTA FE on entistä isompi, hiljaisempi ja laadukkaampi ja tarjoaa ultimaattista mukavuutta.

Hiljaisuuteen ja värinättömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja äänieristystä on parannettu mm. lisäämällä pohjalevyn äänieristystä, ikkunoiden tiivistystä ja hydropuslien käyttöönotolla.

Uutuus on vakiona nelivetoinen ja 7-paikkainen ladattava Plug-in Hybrid

Autossa on vakiona huippluokan turvallisuus; ensimmäisenä Hyundai-mallina kolmostason maantiajoavustin HDA 3, joka osaa kaistaviivojen lisäksi myös seurata edellä menevää autoa. Uusimmat FCA 2 -turvajärjestelmät osaavat auttaa jopa vastaantulevevan auton väistössä ja 10 turvatyynyä suojaavat matkustajia.

Premium-varustetasosta lähtien mukavuutta lisäävät mm. Bose Premium audiojärjestelmä, nahkaverhoillut istuimet, kaksi langatonta älypuhelimen latausalustaa sekä ensi kertaa saatavilla oleva toisen sukupolven Digital Key 2.

Näyttävä Calligraphy-varustetaso erottuu joukosta kiiltävän mustilla ulkopuolen yksityiskohdilla ja mustilla vanteilla. Edessä voi nauttia nappanahalla verhoilluista Premium Relaxation istuimista ja halutessaan mallin voi valita veloituksetta 6-paikkaisena, jossa 2. rivillä on erilliset sähkösäätöiset istuimet. Esiintaittuva apukahva C-pilarissa helpottaa katolle pakkaamista. Ensimmäisenä Hyundai-mallina Santa Fe jopa puhdistaa vaikka älypuhelimesi ultraviolettivalolla.

Lue lisää ja katso mallikohtaiset hinnat



Muut uudet Hyundai-autot

Hyundai-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Hyundain, Renaultin, Dacian, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit