Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Premium-tason Hyundai SANTA FE tarjoaa ylellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. Auton voi valita ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernilla dieselmoottorilla.


Hyundai Santa Fe

alk. 49 990 €

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut!

Täydellisesti uudistunut lippulaiva Hyundai Santa Fe tarjoaa premium-tason matkantekoa seitsemälle matkatavaroineen. Santa Fe:ssä on enemmän tilaa, mukavuutta ja käytännöllisiä ratkaisuja. Rohkean tyylikkäästi muotoiltu kori kätkee sisälleen laajan valikoiman uutta tekniikkaa, uudet taloudelliset hybridivoimalinjat sekä huippuluokan turvallisuusratkaisut.

Uusi Hyundai Santa Fe on 7-paikkainen, rohkeasti muotoiltu SUV, jossa on kattava valikoima moottorivaihtoehtoja – uusina hybridi ja ladattava plug-in hybridi – sekä runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia.

Lue lisää ja katso mallikohtaiset hinnatMuut uudet Hyundai-autot

Hyundai-valikoimamme


Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot


Olemme myös Hyundain, Renaultin, Dacian, Subarun ja Isuzun valtuutettu merkkihuolto. Huollamme ammattitaidolla toki kaikki automerkit.

Lue autohuoltopalveluistamme

Edustamamme merkit