Tule työkaveriksemme!


Arton Auto on vuonna 1989 perustettu vakavarainen täyden palvelun autoliike ja autohuolto. Liikevaihtomme on 14 milj. €, ja henkilöstönä toimii 16 osaavaa autoalan asiantuntijaa.  Tavoitteemme on palvella asiakkaamme ammattitaitoisesti, joustavasti ja hyvällä mielellä. Samoista syistä meillä on mukava olla töissä! 

Arton Auto Oy, som ligger i Tervajoki, är en omfattande fullservice biläffar och bilservice som grundades år 1989. Vår omsättning är 14 miljoner euro och vi har 16 kunniga bilexperter i vår personal. Vårt mål är att betjäna våra kunder professionellt, flexibelt och med ett gott humör. Av samma anledningar är det trevligt att jobba hos oss!

Ota yhteyttä tai laita avoin hakemus Artolle: arto.ulvinen@artonauto.fi


Avoin työpaikka: KORJAAMOPÄÄLLIKKÖ


Kiinnostaisiko autohuollon johtaminen yrityksessä, jossa työntekijöihin panostetaan?

Tehtävässä otat vastuullesi varaosamyynnin hallinnan sekä autohuollon toiminnan sujuvuuden. Asentajien esihenkilönä huolehdit mm. heidän työtehtäviensä aikatauluttamisesta sekä mahdollistat heidän työnsä edistymisen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu takuuanomuksien laatiminen merkkiliikkeille sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa.

Sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutustausta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Mekaanikko-taustasta on tehtävässä hyötyä. Pystyt neuvottelemaan ja myymään asiakkaille heille parhaiten sopivat palvelut. Olet tottunut organisoimaan omaa ja muiden ajankäyttöä. Toivomme myös, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi, ruotsi katsotaan etuna.

Palkkaustaso määräytyy kokemuksesi ja osaamistasosi mukaan. Meillä työskennellessä saat monipuolisen työnkuvan lisäksi vakavaraisen yrityksen tuoman vakauden sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Kevyessä organisaatiossamme päätökset tehdään nopeasti. Mukavasta ja rehdistä työporukasta löytyy ammattitaitoisia tekijöitä, jotka ovat viihtyneet meillä pitkään.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmään ja liitä CV:si  viimeistään 26.3.2023.

 

Avoin työpaikka: AUTOASENTAJA

Hae suoraan alla olevalla kyselyllä.

Huoltomme toimii edustamiemme merkkien - Hyundai, Renault, Dacia, Subaru ja Isuzu - valtuutettuna merkkihuoltona. Siellä tehdään myös monipuoliset huollot ja korjaustyöt kaikenmerkkisille autoille aina yksittäisten osien vaihdosta vaativiinkin remontteihin.

Tehtäviisi autoasentajana kuuluu:

 • Uusien autojen varustelu
 • Käytettyjen autojen huolto, korjaus ja vianhakutyöt

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Autoalan ja varaosien tuntemusta
 • Omatoimisuutta
 • Halua kehittää omaa osaamistasi

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
 • Monipuolisen työnkuvan
 • Maahantuojien koulutukset
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
 • Reippaan työyhteisön

Hae vastaamalla muutamaan kysymykseen. 

Lisätietoja: Korjaamopäällikkö Jussi Rauhala huolto@artonauto.fi tai p. 040 522 7111 (myös sms ja WhatsApp)

Edustamamme merkit